SOOLi ry

SOOLin tarkoituksena on toimia ortodoksista uskontoa tunnustavien eri aineiden opettajien yhdyssiteenä sekä pyrkiä tukemaan ortodoksista uskontokasvatusta.

Mukana liiton toiminnassa on uskonnonopettajia, luokanopettajia ja eri aineiden opettajia sekä muita kasvatusalan ammattilaisia.

Liity jäseneksi !

Tule mukaan SOOLi ry:n toimintaan! Jäsenmaksu on tällä hetkellä vain 15€  ja se sisältää 1 - 3 kertaa vuodessa julkaistavan Ortodoksinen opettaja - lehden lisäksi muutakin mukavaa. SOOLi järjestää mielenkiintoisen opinto-, kulttuuri- ja virkistysmatkan joka kesä ja jäsenet pääsevat matkalle omalla hinnalla. Liiton järjestämiin tapahtumiin kutsutaan jäsenet henkilökohtaisesti mukaan. Toiminnasta tiedotetaan niin sähköpostitse kuin kirjeitsekin.

Jäseneksi pääsee ilmoittamalla toiveestaan sihteerille sähköpostitse, mukaan tulee liittää oma nimi, postiosoite kokonaisena sekä sähköpostiosoite. Jäsenmaksu suoritetaan itse liiton tilille ja viestikenttään kirjoitetaan oma nimi sekä tieto minkä vuoden jäsenmaksun maksaa.

Liiton sihteeri: Simo Haavisto  Yhteystieto: simo.haavisto(at)ort.fi 

Liiton pankkiyhteys: FI 08 113330 000 56574   Saaja: Suomen ortodoksisten opettajien litto ry.

Published on  01.12.2013