Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi!

Tule mukaan SOOLi ry:n toimintaan!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Sinun ei siis tarvitse olla ortodoksisen uskonnon opettaja liittyäksesi liittoon. Jäsenistössä on mukana tälläkin hetkellä monen eri alan opettajia, kasvatusalan eri työtehtävissä toimivia henkilöitä sekä opiskelijoita ja eläkkeellä jo olevia.

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 30€ / vuosi, opiskelijajäsenet 10€ / vuosi.

Jäsenmaksu sisältää 1-3 kertaa vuodessa julkaistavan Ortodoksinen opettaja -lehden lisäksi muutakin mukavaa. Liitto järjestää kevät- ja syyspäiviä, jotka kokoavat eri puolilla Suomea olevat ortodoksiset opettajat yhteen. SOOLi järjestää myös mielenkiintoisia opinto-, kulttuuri- ja virkistysmatkoja ja jäsenet pääsevät matkalle omalla jäsenhinnalla. Liiton järjestämiin tapahtumiin kutsutaan jäsenet henkilökohtaisesti mukaan. Toiminnasta tiedotetaan niin sähköpostitse kuin kirjeitse.

SOOLin jäsenenä pääset tutustumaan myös jäsenille tarkoitettuun nettisivujemme laajennettuun osioon, joka sisältää mm. Ortodoksinen Opettaja -lehdet, tietoa menneistä koulutustapahtumista, matkoista, kannanottoihin ja lausuntoihin sekä uskonnonopetuksen järjestämistä koskeviin ohjeistuksiin ja dokumentteihin.

Jäseneksi pääsee lähettämällä liitolle sähköpostia sooliry@gmail.com

Ilmoita sähköpostissasi nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi ja syntymäaikasi (pp/kk/vvvv), jos haluat, että liitto muistaa sinua pyöreinä merkkivuosina.

Olemme tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja annamme ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi liiton tilille henkilökohtaista viitenumeroa käyttäen.

Liiton pankkiyhteys: FI11 5197 0320 1075 45

Saaja: Suomen Ortodoksisten Opettajien Liitto ry